Travel
Comment 1

St Ives of my life

St. Ives, Cornwall, England

Probabil ati auzit diverse povesti legate de Cornwall sau aveti povestea voastra…

Astazi, eu m-am hotarat sa pun in scris povestea mea legata de trairi, experimente, simtiri neintelese, legaturi cu locuri care ne atrag si ne fac sa revenim, sa retraim, cel putin din amintirile ramase intiparite adanc in minte, momente UNICE.

st-ives-harbourjpg

Ce spun eu aici?!… haideti sa inchidem putin ochii, suficient cat se ne imaginam ceva minunat care sa ne scoata din realitatea noastra prezenta si sa ne proiecteze locul unde sufletul se regaseste. Da, se poate numi dragoste, in toata puterea cuvantului.

Si, fiindca se intampla sa cred ca avem legaturi speciale cu unele locuri pe care le vizitam pe parcursul vietii, sau mai bine… as folosi expresia “nimic nu este intamplator”, atunci cand ma gandesc la St. Ives. toata experienta spirituala traita in acest minunat colt de rai.

Untitled_Panorama3

O simpla plimbare pe plaja, pescarusii, artistii asezati in locuri “strategice” cautand inspiratie pentru un alt si alt tablou. Adaug farmecul pescaresc, exprimat in toata splendoarea de barcile aliniate langa tarm, pregatite pentru o alta aventura.

Miscarea, forfota orasului reprezentata ziua de cei mici deosebit de dornici sa invete tainele surfingului, iar seara cupluri indragostite, varsnici sau turisti interesati sa incerce bucataria locala.

Alex_May_Photography_St_Ives-29b

Cat despre mine… sunt atasata de infinitul apei, de bucatica de pamant care ascunde atat de multe povesti, de arta, de expresivitate, de istorie si importanta unor locuri precum Leach Pottery Museum, Porthminster Gallery, Hepworth Museum, The Blue Bramble Gallery care aduc prestigiu si onoare.

In ceea ce ma priveste v-am pupat, romaneste!!!

by Lavinia

Rock

st-ives_1

St Ives - 16 July 2016-3. Matt Jessop

inside-the-gallery

another-visit

ALI_2842

barbara-hepworth-museum-sculpture-garden-1

ceramic-ladies-swimming

Alex_May_Photography_St_Ives-30b

8b1b3cd7-b34f-4a8b-9e81-8d2155f02234.c10

5921823949_7f0c2a989f_b

st-ives-sunset-harbour

0211

1 Comment

  1. Shirley Jennings says

    you’re in reality a good webmaster. The web site loading velocity is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent job in this topic!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s